Baby & Barnfotografering i Karlskrona

Finns ju inget härligare än barn med deras spontana och naturliga sätt. Glada, ledsna eller arga, spelar ingen roll, allt är värt att minnas! Jag älskar att förmedla dessa känslor och tillsammans gör vi det magiskt!

Det händer massor under första året. Barnet går från bebis till ett litet barn som nyfiket tultar runt. Detta vill jag hjälpa er att minnas, därför har jag plockat fram ett paket som heter just ”första året”.

En fotografering hos Agentum Foto är en rolig investering och med minnen som generationer framöver kan njuta av.

Vi träffas vid två tillfällen under det första året. Första gången när barnet kan sitta (runt 6-7 mån), då har det börjat hända massor, barnen är mer och mer medvetna om sin omgivning och de flesta kan sitta. Det blir en mysig fotografering med några ombyten och olika rekvisita. Vi håller på en timme med utrymme för paus om det skulle behövas lite mat, byte av blöja eller bara en kram av mamma & pappa.

Andra tillfället vi träffas är vid 1 år. Här är det bus och stoj och massa spring i studion. Vi kör olika ombyten och rekvisita och avslutar med ” smash the cake”. En rolig del av fotograferingen där barnet sitter och smaskar i sig tårta! Barnens minspel är helt underbara att fånga på bild och att få kladda med tårta är ju jättespännande och roligt. Jag fixar rekvisitan och ni fixar tårtan. Smash the cake är en valfri del av fotograferingen.

Som en liten extra bonus träffas vi en tredje gång innan barnet hunnit bli två. Då är det familjen som gäller och vi bokar en familjefotografering ute på någon vacker plats. Ni väljer vilken tid på året som passar er familj bäst.
Vår, sommar eller höst. Denna session pågår i 30 min.
Paketpris för tre fotograferingar: 1900 kr. Produkter/digitala filer tillkommer (se separat prislista)

Pris: 950 kr (1 tillfälle), 1900 kr (3 tillfällen)


Detta ingår i fotograferingskostnaden:

  • Fri konsultation via telefon innan fotograferingen för att gemensamt välja rekvisita och färgteman till fotograferingen
  • 1 timmes fotografering som inkluderar syskon och familjeporträtt
  • Stort urval av rekvisita samt olika bakgrunder i studion
  • Jag erbjuder även utomhusfotografering. Min studio ligger endast några hundra meter från Stumholmen där man hittar massor med fina fotoplatser.
  • Personlig bildvisning ca 14 dagar efter fotografering.

Paketpris ”första året” – 1900 kr
3 fotograferingar för priset av 2.

Ni köper endast de bilder ni tycker mest om. Läs om mina produkter och paketpriser HÄR.

Kontakt

Fotograf Therese Silver Sörensen
Tel: +46(0)708311932
Email: info@agentumfoto.se

Agentum Foto
Kyrkogatan 10B
371 32 Karlskrona